bildlogga
Detta är BOOTs
officiella webbsida.

Samuel Andersson

Samuel Andersson sågs senast på Nobelbanketten och Polarpriset med sin LoopTok-musik.
Multiinstrumentalist och kompositör med bl.a.
Cirkus Cirkör, LoopTok, Hedningarna, Majlo, Punsch, Våga Vara mm.

Diskografi:
2008 Ulf Lundell, Omaha
2009 LoopTok, Loranga Massarin & Dartanjang
2009 BOOT, Soot
2010 Punsch, Monark
2010 Skuggpoeten
2012 Hedningarna, &
2013 LoopTok, Knitting Peace


Utmärkelser och stipendier:
2008 Konstnärsnämndens arbetsstipendium
2009 Konstnärsnämndens arbetsstipendium
2010 Årets nykomling med Punsch på Folk & Världsmusikgalan.
2011 Konstnärsnämndens arbetsstipendium
2012 Konstnärsnämndens arbetsstipendium
2012 Nominerad till "Årets artist" på Folk & Världsmusikgalan.

bildhemLänkar till andra band och project med Samuel:

LoopTok
Majlo
Punsch
Hedningarna

© Samuel Andersson