Hur man spelar gitarr – Lär dig enkla sätt


Letar du efter information om hur man spelar gitarr? Många tycker att lära sig spela gitarr är enkelt. De tror att allt de behöver göra är att köpa en bok eller hyra en DVD och de kan börja spela gitarr utan att behöva ta några riktiga klasser. Det är sant att du kan lära dig att spela en gitarr själv, men faktum är att lära sig spela gitarr kan faktiskt ta upp till två år av dedikerad ansträngning och praktik.

Lära sig spela Gitarr

Gitarrlektioner med en lärare kan ofta vara ganska dyrt och det är frustrerande när du inte ser särskilt mycket framsteg direkt. Om du bestämmer dig för att du skulle vilja lära dig att spela gitarr genom användning av en kurs istället för att lära av en lärare, så kanske du vill veta hur man tar gitarrlektioner på nätet. Många kurser gör att du kan ladda ner lektionsplaneringar, material och videor direkt till din dator. Du kan öva så många gånger du vill, och du behöver inte betala ett öre tills du är redo att prova material ut. Om du inte känner dig bekväm med materialen kan du avbryta klassen och gå vidare till något annat.

När du lär dig spela gitarr du ska börja med de grundläggande färdigheter först. Nybörjare bör lära sig att strum gitarren i nyckeln till A. När du lär dig mer kan du flytta till nästa högre anteckningar. När du har bemästrat grunderna, då kan du gå vidare till de låtar som är mest lämpliga för dig. När du har bemästrat dessa låtar, då kan du gå vidare till mer avancerade låtar. Att lära sig spela gitarr ska vara roligt och du bör aldrig vara uttråkad eftersom du tränar.

Gitarrlektioner i Göteborg

En sak som många nybörjare glömmer är att när de lär sig spela gitarr de också måste lära sig att läsa noter. Att läsa noter är viktigt så att du kan se till att du inte strumming fel not när du spelar en låt. När du läser noter, se till att det är korrekt så att du inte röra till dina låtar och hamna slöseri med tid. att lära sig dåliga anteckningar.

För att lära sig spela gitarr, måste du ha tålamod. Du måste öva fingrarna över igen och hålla jämna steg med de låtar som du vill spela. Låtarna du spelar är bara avsedda att övas för en vecka i taget.

Du kan enkelt lära dig hur man strum gitarr progressioner genom att använda plockning låtar. Välj låtar som du är bekant med så att du kan öva dem med en metronom. På så sätt kommer du att kunna lyssna på låten och räkna ut hur många frets att placera på greppbrädan innan du börjar spela låten.

När du har hittat ackorden som du vill spela, börja med att lyssna på dem och lära sig ackordföljd. Sedan öva ackord melodi genom strumming den första strängen. När du får kläm på det, gå vidare till den andra strängen, och så vidare.

Du kommer också att lära dig spela gitarr genom att lära sig skalor. Detta innebär att istället för att bara plocka ackord som du är intresserad av, kommer du att strumming och tillämpa ackord till de grundläggande ackord som finns där. Istället för att bara spela en C-större skala kommer du att spela en C-du pentatonisk skala. När du lär dig att spela gitarr med hjälp av skalor du kan spela någon låt utan problem.

Nu när du vet hur man spelar gitarr kan du gå vidare till att lära ackord som du kommer att behöva lära sig. för att läsa och följa flikar. så att du vet hur man spelar varje ackord.

Om du har letat efter ett enkelt sätt att lära sig spela gitarr, sedan leta längre. Allt du behöver är en bok eller online kurs. De bästa online-kurserna brukar komma med nedladdningsbara låtar som du kan studera tillsammans med en lärare.